DSA-Løn

DSA-Løn er et intelligent system til lønadministration, der automatiserer komplekse og tidskrævende processer.

Systemet er fleksibelt og kan tilpasses alle typer lønsituationer, inklusive forskellige overenskomster, ancienniteter og lokalaftaler.

Som lønmedarbejder sidder man med ansvar for et uhyre komplekst felt af aftaler, love og regler – som er i konstant forandring. Det er den virkelighed, I får hjælp til at mestre. Det er nok sjældent, man får applaus for at udbetale korrekt løn. Omvendt skal der nok blive travlt i telefonen, hvis der er det mindste. Derfor er det vigtigt, at lønopgaverne bliver udførtsikkert, gennemskueligt og effektivt. Og det tør vi godt love jer.

Gode grunde til at overveje DSA-Løn

Automatiseret lønadministration​

I DSA-Løn bliver komplekse lønprocesser automatiseret, herunder beregninger for overenskomster, pensionsaftaler og skæve tidspunkter for til- og fratrædelser.

Tidsstyring og korrektioner

Funktion muliggør præcis tidsstyring både fremad og bagud, og lønnen kan nemt genberegnes efter behov. DSA-Løn håndterer problemfrit lag på lag af korrektioner.

Nem opstart​

UVdata leverer en komplet løsning med medarbejdere, løndele og kontoplan. Der tilbydes også undervisning og løbende opfølgning for en problemfri opstart.

Få mere at vide om DSA-Løn

Ofte stillede spørgsmål

JA, det er der. Vi har i dag i alt omkring 300 kunder på DSA-Løn, og her af bruger 6 efterskoler i dag DSA-Løn.

Ja! DSA-Løn er integreret med UVskole, således at lønkørslerne nemt kan bogføres i UVskoles finansmodul.

JA! DSA-Løn håndterer komplekse og tidskrævende lønopgaver, og tager højde for alle tænkelige varianter inden for løn, pension, ferieloven, mv. – så lønopgaverne bliver udført sikkert, gennemskueligt og effektiv. Vi søger også for, at DSA-Løn holdes opdateret med nyeste overenskomster, love, regler mv. for altid korrekt beregning og grundlag.

Du kan tage det helt roligt. DSA-Løn beregner automatisk rettelserne for lønnen, også selv om fejlen ligger mange år tilbage. Funktionen giver mulighed for tidsstyring både fremad og bagud i tid. Løn kan til enhver tid genberegnes. Lag på lag af korrektioner med voksende kompleksitet håndteres i DSA-Løn uden problemer.

Vores konsulenter har arbejdet med løn og lønadministration i rigtig mange år, og har derfor enormt stor erfaring. Derfor er hjælpen altid tæt på med personlig support, både via telefonen eller direkte i dit system (via TeamViewer). Vores konsulenter beskæftiger sig udelukkende med de frie skoler og kender til skolernes arbejdsgange og problematikker.

Vil du vide mere om DSA-Løn?

Kontakt Thomas for en uforpligtende samtale om, hvilke muligheder I kan få med DSA-Løn.