*Vi vil løbende opdatere denne side med nye informationer

Efterskoleelever

UVskole

I efterskolens administration er det en udfordring at håndtere elevadministration og økonomi seperat – og fører til dobbeltarbejde og komplekse, manuelle opgaver. UVskole løser dette problem ved at tilbyde en integreret løsning, der samler alle administrative oplysninger ét sted. UVskole integrerer elevadministration og økonomi for at spare tid og skabe sammenhængende arbejdsgange på tværs af jeres skole. Derved eliminerer UVskole behovet for at vedligeholde data på flere platforme.

Jeres fordele med UVskole

Elevadministration og økonomi​ ét sted

Med UVskole opnår du et fuldt overblik over dine elevadministrative og økonomiske data, hvilket kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger.

Effektiv automatisering og integration​

UVskole automatiserer komplekse og tidskrævende administrative processer, hvilket både sparer tid og ressourcer.

Dedikeret support og nem opstart

Vores konsulenter har alle erfaring fra skoleverdenen og de hjælper dig med at få det bedste ud af UVskole. Vi støtter jer hele vejen fra overgangen til UVskole, inklusive opsætning, undervisning og løbende opfølgning.

Ofte stillede spørgsmål

JA. UVskole er godkendt af Erhvervsstyrelsen som et standardøkonomisystem, der lever op til kravene i bogføringsloven. Det betyder, at man som kunde på UVskole ikke skal bruge tid og kræfter på at dokumentere, at systemet man bruger følger bogføringsloven. Det har vi allerede gjort overfor Erhvervsstyrelsen, og dermed er alt på plads!

JA, det er der. Vi har i dag i alt omkring 300 kunder på UVskole, og her af bruger 6 efterskoler i dag UVskole.

JA! Når man som forældre vil opskrive sit barn på skolen, kan man gøre det direkte på den digitale opskrivningsside. Her logger man ind med MitID, og data på forældre og barn kommer dermed fra CPR-registeret.  Stamdata fra opskrivningssiden overføres automatisk til elevadministrationen når eleven optages.

Ja, i den grad! Vi mener, at et IT-systemer ikke er, og ikke skal være, en ø. Samarbejde mellem mange faggrupper og udveksling af data er en fast del af hverdagen på skolerne, der bruger UVskole. Den strategiske tanke bag udviklingen af vores systemer, er derfor at være en del af et større økosystem af it-løsninger, der kan dække de enkelte skolers og institutioners behov. Dette sker via et åbent API-lag, en åben sikkerhedsarkitektur og sikker dataudveksling

JA! Hvis en person oprettet i UVskole [ansat, elev, forældre] skifter adresse ajourføres ændringen automatisk i UVskole via CPR-registeret.

Vores support har træffetid mandag-fredag i tidsrummet 08-16. Her besvarer vores konsulenter både skriftlige sager og ringer ud til kunder. Telefonnummeret til UVskole er: 4460 6659. Læs mere her.

Vil du vide mere om UVskole?

Kontakt Thomas for en uforpligtende samtale om, hvilke muligheder I kan få med UVskole.