*Vi vil løbende opdatere denne side med nye informationer

En Samlet IT-Pakke

Ønsker I at effektivisere administrationen af elever, økonomi, løn og intranet i sammenhængende digitale arbejdsgange så er “En Samlet IT-Pakke” måske noget for jer? 

Hver for sig er UVskole, Zenbi og DSA-Løn
allerede førstevalg på mange efterskoler.
Men vi ved, at flere skoler ønsker en bedre
sammenhæng mellem de stærke specialløsninger. Derfor forbinder vi nu hele paletten i En Samlet IT-Pakke.

Det kan gøres bedre

Det er et kompliceret felt, efterskolerne sidder med til daglig. For hvordan får man skabt korrekte og effektive arbejdsgange i administrationen af elever, økonomi og løn – og samtidig sikret sammenhængen over til kommunikation, planlægning og pædagogik?

Det er ikke enkelt – men det er muligt! Derfor har vi lavet en musketer-ed: Nu skal efterskolerne både have tre skarpe specialløsninger, der dækker hele feltet – og sammenhæng imellem dem.

Samlet elev, -finans og lønadministration

Med lanceringen af produktpakken En Samlet IT-Pakke kan I som kunder, der ønsker at samle hele jeres elev, -finans og lønadministration hos os få glæde af de fordele der ligger i En Samlet IT-Pakke, herunder rabatter på udvalgte relevante moduler. Med En Samlet IT-Pakke kan du skab sammenhæng i din hverdag og frigør tid til det, der virkelig betyder noget. Dette er konceptet bag vores unikke efterskolepakke, hvor vi forener tre stærke it-løsninger og skabe en integreret oplevelse.

Fordelagtigt samarbejde med Zenbi

Udover DSA-Løn og UVskole inkluderer efterskolepakken Zenbi, som samler jeres kommunikative behov ét sted på en brugervenlig og tidsbesparende platform. Derudover er det  også i Zenbi, I planlægger skemaer og arbejdstid, og lærerne håndterer deres daglige administrative opgaver.

zenbi og uvdata ved computer

Efterskolepakken kan tilpasses netop jeres behov

Vores efterskolepakke kan tilpasses til jeres specifikke behov med yderligere moduler og integrationer. Vores pakke inkluderer gratis digital dokumenthåndtering for UVskole og e-Boks til DSA-Løn.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det gør de, og det er faktisk en helt grundlæggende præmis for, at man skal købe Zenbi og UVskole samt DSA-Løn sammen. Helt fra start da vi snakkede om at lave et samarbejde, har det været udgangspunktet og styrende for det, vi vil tilbyde efterskolerne. Vi vil gerne have at 1 + 1 = 3. Altså at man får mere ud af, at systemerne snakker sammen, end man ville gøre, hvis de stod hver for sig. Derfor er Zenbi og UVskole/DSA-Løn også sammen på en helt ny måde, hvor det skal være fuldstændig transparent i, hvilket system data opdateres. Vores integration sørger for, at data opdateres på tværs af systemerne, uanset hvor du ændrer dem.

Aftalen på Zenbi laves med Zenbi, og aftalen på UVskole og DSA-Løn laves med UVdata. På den måde sikre vi, at det er nemt og overskueligt, hvem man har en aftale med, og hvad denne aftale indebærer. Det betyder også, at man kan skifte et eller flere systemer ud, uden at det ændrer på tilhørsforholdet til de andre.

Ja, det er der. Systemerne i En Samlet IT-Pakke til efterskoler har alle de features, som der også tilbydes til andre kunder.

Ja, det er der. Vi vil gerne opfordre til, at man køber systemer, der kan snakke sammen – det kan UVskole, Zenbi og DSA-Løn. Det styrker også vores samarbejde mellem Zenbi og UVdata, og det gør, at vi kan give dig som kunde en bedre service og support. Derfor er der lagt en rabat ind på UVskole, DSA-Løn og Zenbi, som man får, når man køber systemerne sammen.

Ja, det er det. Vi ved hvor vigtigt det er, at man hurtigt og nemt kan få fat på supporten. Derfor er der mulighed for både at ringe og skrive til supporten på Zenbi og UVskole samt DSA-Løn, og vi tager alle henvendelser seriøst.

Nej, det skal du ikke. Vores mantra er, at du kan frit vælge, hvilke systemer du vil bruge. Hvis du bruger systemerne i En Samlet IT-Pakke, giver vi dig dog en rabat, i forhold til hvis du købte dem enkeltvis.

Vil du vide mere om En Samlet IT-Pakke?

Alle efterskoler er forskellige, og I har individuelle ønsker og behov. Thomas sidder klar til at tale med jer, så I kan høre om de fordele og muligheder, netop jeres skole får med En Samlet IT-Pakke.