UVdata har indgået samarbejde med Zenbi

Vi er glade for at kunne fortælle, at UVdata har etableret et betydningsfuldt partnerskab med Zenbi, en anerkendt leverandør af avancerede intranetløsninger til efterskoler i Danmark. 

Bag Zenbi står erfarne mennesker, der er tidligere grundlæggere af Viggo, og som derfor besidder en unik indsigt i efterskolernes behov. Valget af Zenbi som vores langsigtet samarbejdspartner er ikke tilfældigt. Zenbi besidder en unik indsigt i efterskolernes behov og deler vores vision om at levere en stærk service og support til kunderne, hvilket er helt essentielt i forbindelse med lanceringen af ”En Samlet IT-Pakke”. 

Det er helt afgørende for vores lancering af En Samlet IT-Pakke til efterskoler, at vores samarbejde med Zenbi er blevet en realitet, og vi er glade for at vi har fundet så god en samarbejdspartner som Zenbi, der deler vores visioner og værdier for markedet med efterskoler, samt privat- og friskoler.

En samlet IT-pakke

Med lanceringen af produktpakken En Samlet IT-Pakke kan I som kunder, der ønsker at samle hele jeres elev, -finans og lønadministration hos os få glæde af de fordele der ligger i En Samlet IT-Pakke, herunder rabatter på udvalgte relevante moduler.

En Samlet IT-Pakke består af UVskole, der samler elevadministration og økonomi i et overskueligt og brugervenligt system, DSA-Løn, hvor I sikkert og effektivt kan håndtere lønudbetalinger til jeres ansatte, samt Zenbi, som samler jeres administrative og kommunikative behov ét sted på en brugervenlig og tidsbesparende platform. 

Fokus på undervisning og udvikling

Samarbejdet mellem Zenbi og UVdata illustrerer en dedikation til at forbedre uddannelsesmiljøet ved at give skolerne adgang til nødvendige værktøjer og rettidige information. Som kunde hos os kan I være sikre på, at vi konstant stræber efter at lette den administrative byrde på netop jeres skole. Vi er engagerede i at skabe et miljø, hvor I kan fokusere på undervisning og udvikling, mens vores integrerede løsninger tager sig ad de komplekse administrative opgaver.

Vil du vide mere om vores samarbejde med Zenbi?