Fælles samarbejde vil sikre en sammenhængende og positiv brugeroplevelse

Bind hverdagen sammen

Samarbejdet mellem Zenbi og UVdata illustrerer en dedikation til at forbedre skolernes it-understøttelse ved at binde data sammen på tværs af både administrationen, lærerne og eleverne på en efterskole.

På en efterskole er der forskellige brugergrupper, som har individuelle behov og forskellige krav til IT-understøttelse af deres arbejdsopgaver. For at lette den administrative byrde er det vigtigt, at data er synkroniseret på tværs af de forskellige brugerindgange. Dette afspejler en bredere vision om at fremme effektiviteten, støtte undervisningsmiljøet og sikre en mere sammenhængende og positiv oplevelse for de ansatte og eleverne på skolen.

”Vores vision hos UVdata drejer sig om at være en bærende del af et større økosystem af IT-løsninger, der imødekommer behovene på de enkelte skoler. Dette realiseres gennem et åbent API-lag, en transparent sikkerhedsarkitektur og pålidelige dataudveksling. Vores partnerstrategi er designet til at støtte vores vision om at være en åben og tilgængelig samarbejdspartner inden for uddannelsesområdet,” siger Josefine Stokholm Jørgensen, Business Line Director hos UVdata, og uddyber:

”Vi tror på, at et solidt partnerskab og en åben tilgang til teknologi er nøglen til at skabe et mere effektivt og tilpasset IT-landskab for Danmarks efterskoler. UVdata’s partnerstrategi er ikke blot et løfte om samarbejde, men et skridt mod en mere sammenhængende og velintegreret digital fremtid for uddannelsessektoren,” afslutter Josefine Stokholm Jørgensen.

Vil du vide mere om vores samarbejde med Zenbi?