*Vi vil løbende opdatere denne side med nye informationer

Er du vant til fysiske mapper og ringbind?

Dine bilag skal snart til at være digitale – faktisk skal de fleste arbejdsgange digitaliseres med den nye bogføringslov, der er blevet vedtaget. 

Nye funktioner i UVskole

Vi har arbejdet på nye funktioner i UVskole, der gør hele digitaliseringen lettere for dig. På denne måde sikrer vi, at du er klar til den endnu mere digitale fremtid. Herunder kan du allerede nu læse om nogle af de funktioner, som vi glæder os til at introducere jer endnu mere for:

Bankafstemning

Det bliver nemt at afstemme din bogføring på bankkonto i UVskole direkte med posteringerne i din bank. Slip for manuel afstemning udlæst fra banken – det hele sker direkte i UVskole. Denne funktion er en af de første, som vi implementerer. Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os!

Digitalt bilag

Du skal opbevare dine bilag digitalt i UVskole. Vores system gør det let ved at tillade vedhæftning af bilag direkte fra din PC. Hvis du bruger et bilaghåndteringsfirma, får du allerede dine købsbilag digitalt ind i UVskole.

Nemhandel

Nemhandel gør det nemt at sende og modtage elektroniske fakturaer. Med UVskole kommer du til at kunne sende fakturaer direkte til debitorer uden behov for virk.dk eller scanningsfirma. I vil også modtage elektroniske fakturaer direkte i UVskole ved blot at registrere jer i Nemhandelregistreret med skolens cvr.nr. eller GLN.nr., som kan anskaffes via GS1 Danmark.

Sikkerhed

Et krav fra Erhvervsstyrelsen er, at der skal ske en automatisk sikkerhedskopi mindst hver uge. Vi sørger for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret flere gange om dagen, så du kan føle dig helt tryg.

Opbevaring

Økonomidata skal opbevares i 5 år uanset eventuelt ophør af kundeforhold. Selv når I ikke længere er kunde hos os, har I adgang til jeres data i 5 år fra udgangen af et regnskabsår, hvis behovet skulle opstå. På den måde kan I altid føle jer trygge og sikre med vores langsigtede dataopbevaringspolitik.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til den nye bogføringslov, sidder Thomas klar til at hjælpe dig.